Harry i ett nötskal – en riktig skojare!

Harry fick ju besök av Eliisa i fredags. Ett intressant möte eftersom Eliisas maskin vägrade starta. Istället fick vi ta lite hår från Harry som maskinen sen fick analysera på annat håll, dvs inte hos mig.

Jag vet inte vad jag ska tro egentligen, men det som Eliisa kom fram till om Harry stämmer ju ganska bra på honom. Och efter behandlingen som han fick (fråga mig inte hur det gåt till, men det handlar om frekvenser) hemifrån Eliisa så har han förändrats – till det bättre.

Det är väldigt skumt, men jag är glad att jag märker en förändring. Många tycker säkert att det här är superskumt, men det finns mycket saker här i världen som är skumma som trots det är intressanta.

Vad kom Eliisa fram till då? Jo, lite kortfattat (skriver inte ner allt, utan det mest intressanta) så är Harry en hund med oerhört hög ESP (extra sensory perception), med det menas att han är superkänslig för alla energier runtomkring, tex min sinnesstämning eller andra som sänder ut något. Han är även känslig för strålningen från TVn, datorn och mobiler.

Harry läser av varje situation och ger ut en stark energi om han inte vill eller inte. Han är lättdistraherad, förvirrad, självkritisk och har mycket av antagonism (tvärsemot) i sig. Hans stressnivå är strax över normal och han har väl fungerande celler.

Eliisa tror att Harry inte ville vara med på undersökningen och därmed sände han ut starka energier om det – dvs hennes apparat vägrade att starta. Den har aldrig krånglat så förut och inte är jag förvånad att det var just Harry som lyckades med detta…

Eliisa har behandlat nerver, segment och vävnader runt nacke, hals och huvud. Han har obalans i kotor C4, C7 och T8, T12. Intressant med detta är att jag känner det som att han är bättre i nacken nu. Kan inte förklara hur, men den känns helt enkelt bättre. 
 
Det är intressant och mystiskt. Men, kan det här hjälpa Harry att må bättre så är ju det toppen. Och ni ser ju bilden här ovanför – en riktig spexare som lever livets glada dagar!

5 Thoughts on “KnasHarpan!

 1. HelenaG on 12 maj, 2012 at 19:57 said:

  Tack Ewa för länken till hemsidan, som jag nu först hittade i själva texten (uups!). Och tack för dina ord! :D

 2. Ewa on 7 maj, 2012 at 12:26 said:

  Underbart! Blir glad o inte det minsta förvånad av det du skriver :-) Eliisas hemsida HelenaG är http://www.eliisa.se kram Emma o vad skönt att han känns bättre!

 3. HelenaG on 4 maj, 2012 at 15:33 said:

  Oj, det där låter jätteintressant! Har hon nån hemsida eller kan man läsa nånstans om va hon gjorde?

  Det låter juh toppen om Harry reagerade positivt på behandlingen hon gav! Jättefint! Otroligt härligt bild på Harry må jag säga! tihii. :D

  Blir intresserad av de där me distansbehandling, för det kändes som att läsa hur Dante verkar må, när jag läste hur Harry mår…

  KRAM!

 4. Ja, det var skumt. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om sånt där, men det viktiga är ju att Harry mår bättre! :)

 5. På vilket sätt har han blivit bättre? Hur kan man ge behandling på distans? Jag förbehåller mig rätten att vara lite skeptisk… Jag är ju sådan. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation