Efter SM bar det av till Åland för att fira midsommar och mysa, sola och bada. Lugna, sköna dagar och helt underbart väder. Nu är vi hemma några dagar för att snart åka tillbaka. Jag ligger lite efter med allt bildfixande. Har fotat massor på Åland, flera fina bilder blev det.

Men innan jag kan fixa med dem så måste jag göra klart alla fantastiska SM-bilder som jag har fått. Åh, vad jag är lycklig över att jag har fått så många fantastiska bilder. Jag är så lycklig över varenda bild på mig och min pinscherprins och Elektra med förstås. Jag inser samtidigt att jag verkligen lever mig in i loppen och ser närmast arg ut. Men jag lovar, inte det minsta arg – bara taggad och laddad. 

Idag har jag varit på tävlingskurs i rallylydnad. Jätteintressant och givande. Berättar mer om den i ett eget inlägg. Har fått flera bra tips och är sugen på att ge mig ut och tävla! Imorgon kör vi igen, mer kurs. Ska bli skoj!

Men nu lite SM-bilder. Det kommer att komma några fler.

- Blandade SM-bilder -

- SM Harry -

- SM Elektra – 

Foto: Martin Rimby

Foto: Martin Rimby

Foto: Maria Karlsson

Foto: Maria Karlsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation