Snart är Hejja 4 månader, hon har alltså bott hos mig i halva sitt liv.

Det jag kan konstatera efter 2 månader med Hejja är att hon är en fantastisk liten hund med en massa humor och personlighet. Lustigt nog påminner hon mig en hel del om Harry. De är båda två påhittiga och fulla i bus.

Det känns så himla rätt!

Att ha tre hundar är inte optimalt alls, men mina hundar är så rara och duktiga att det känns ok. De matchar varandra perfekt och de har så stor glädje av varandra. Lyllos mig som är ägare till alla tre!

Här kommer en bild på Hejja, tagen i lördags av Helen Rees.

One Thought on “4 månader

  1. Annica on 10 december, 2013 at 08:35 said:

    Åh sötaste, vad fin hon är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation