Min allra finaste lilla kelpieflicka, hur kan du redan vara 5 år gammal? Du är och kommer alltid att vara min lilla valp.

Så rar, så mild, så snäll och så himla fantastisk. Vill alltid vara sin matte till lags, försöker att förstå vad jag menar och vill alltid göra rätt. Under de här fem åren har vi hunnit med en del, men inte alls så mycket som jag hade tänkt mig. Vilken tur att vi har många år kvar att göra allt roligt tillsammans.

Alla som träffar Hilja älskar henne, det går liksom inte att låta bli. Hon har en hel del barnslighet över sig och en stor portion personlighet. Hon charmar allt och alla och är världens ljuvligaste lilla hund. Jag kan lita på henne till 100 %, vad vi än gör, var vi än är!

Hon ligger ätt intill mig varje natt, givetvis under täcket. De allra flest nätter får jag mina fötter putsade, hur mysigt som helst. Hon är en trogen vän, en sådan hund som alla borde få ha någon gång i livet. Jag är så otroligt glad att just jag får ha Hilja i mitt liv!

Här följer en liten kavalkad med bilder från Hiljas alla år. Grattis älskade hund!

One Thought on “Hilja 5 år!

  1. Annica, Jolly & Myra on 12 januari, 2014 at 07:49 said:

    Grattis säger vi! Till och med Myra är ju charmad av Hilja :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation