Idag fyller Harry år! Harry är en hund som har betytt, betyder och kommer att betyda massor för mig. Utan honom vore jag inte den jag är idag. Han är mitt allt och jag är världens lyckligaste som får spendera dagar tillsammans med honom. Han är glädje, han är kärlek. Han är lycka, han är skratt. Han är tokighet och knasighet. Han är Harry – the one and only!

Han är en clown som bjuder på sig själv. Han är orsaken till att flera har skaffat sig en pinscher. Han är en kändis inom pinschervärlden. Han får folk att engagera sig. Han är den mesta hund jag någonsin kommer att äga. Han har tagit mitt hjärta och kommer att vara kvar där för evigt. Han är Harry – the one and only!

Han har gett mig så många upplevelser. Vi har tränat, tävlat, promenerat, myst, varit på utställning, spelat in ett TV-program, visat upp våra trix på en show, åkt land och rike runt, skojat, legat i soffan, fotograferat, sovit under samma täcke, ätit från samma glass. Han gav mig min största agilityupplevelse – att tävla SM tillsammans. Han har gett mig så många vänner som jag värdesätter så högt. Det är med Harry mitt hundliv startade, utan honom vore jag inte den jag är idag.

Idag fyller han 11 år. Det ska firas! Ja må du leva du underbara hund!

Klicka på bilden för att se den större!

 

 

3 Thoughts on “HARRY 11 ÅR!

  1. Grattis fina Harry <3

  2. Anna Grubin on 17 mars, 2014 at 17:02 said:

    Stort grattis Finaste Harry!

    Rocko skickar massa nospussar <3

  3. Fina tokiga Harry!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation