bild (2)

Har inte bloggat på länge, men nu ska jag verkligen skärpa mig. Har ju så himla mycket att berätta! Vi får ta lite i taget.

Harry har blivit pensionär! Han gjorde sin sista tävling igår, på Kumla bks inofficiella tävling ”Värmeslaget”. Han skulle ju ha gjort det på Kumlas officiella tävling i april, men fick för första gången i sitt liv sprutdiarré. Så det fick bli denna tävling istället.

Han är pigg och glad och tycker nog själv att han inte ska pensioneras alls, men det känns ändå som rätt beslut. Vi kommer kanske att tävla någon liten inofficiell tävling och självklart på Kumlas månadstävlingar och så, men ingen mer officiell tävling. Vi kommer inte att sluta träna eller så, han ska hållas igång och vara aktiv även om han är pensionär.

Men, ni såg bilden överst i inlägget. Harry med den mest fantastiska rosett jag någonsin sett!

Jag är ju en riktig sucker för rosetter! Jag tjatar jämt om rosetter och väljer rosetter framför choklad de gånger man får välja. Harry och jag har rosetter från klass 1 och 2, men i klass 3 har vi ju varit chanslösa. Rosetter är ju ett fint minne, jag skriver upp på baksidan av alla rosetter vilken tävling, resultatet osv. Alla mina rosetter hänger så fint så i ett rum på ovanvåningen. Husse är väl inte lika förtjust som jag är. Hehe.

Untitled-1 copy

Untitled-2 copy

Den här rosetten har min fina klubbkamrat Tina beställt, i hemlighet! Jag anade ingenting! Jag blev uppropad till prisutdelningen och trodde jag skulle få pris för att Harry hade sprungit i seniorklassen. Men när det sen går upp för mig att den lådan Tina håller i innehåller denna rosett och att den är beställd enkom till Harry så var det svårt att hålla tillbaka tårarna!

Åååh, jag blev så rörd, så tacksam, så överraskad och så himla glad!!

Tänk att hon gjorde detta för vår skull! Mitt allra finaste minne någonsin med Harry! Denna rosett symboliserar allt, precis allt som vi gjort i agilityn – vår finaste rosett någonsin! Den har fått en speciell plats i huset, i hallen! Den ska synas!

Kumla bk är en fantastisk klubb! Jag är väldigt lyckligt lottad som hamnade här! Tack alla söta rara kumlingar för att ni är så himla bäst! 

Här kommer en video från Harrys sista tävling. Ändra så att ni får HD-kvalité på filmen så blir det bättre bild. Det är Hilja som låter så olycklig i första loppet, jag hade bara två hundar emellan dem så husse håller i Hilja och filmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation