Organiserad! Så här löser jag dagarna med många starter.

Förra året var mitt första år i Bollnäs. Det var så rackarns trevligt att jag åkte dit i år igen! Och oj, vad roligt det var! Det gick rätt bra med, en stor bonus och faktiskt ganska välbehövligt för agilitysjälvförtroendet!

Jag kom hem med sammanlagt en pinne (agility 2 Cocos) och tre SM-pinnar (två till Elektra och en till bästa laget Gubbröra!)! Förutom pinnarna så känner jag mig stolt över mina 7 nollade lopp som jag lyckades fixa! I vanlig ordning blev det några diskar och femfelare med.

Elektra har gått superbra!!! Oj, vad rolig hon är att köra just nu! På lördagen nollade hon hopploppet, det gav en SM-pinne. Agilityloppet var en sketen tunnel från en nolla. På söndagen nollade vi båda loppen och lyckades komma femma (!!!) av 77 starter i agilityn, SM-pinne förstås. Hopploppet nollade vi också, men tyvärr hamnade vi på platsen precis utanför SM-pinne, attans!

Cocos och jag gjorde några bra lopp, ett bra lopp med fem fel på slalomingången. Sen nollade vi ett lopp… Men jag vet inte, det borde nog ha varit 10 fel egentligen. Fast, jag är skitglad över pinnen, för vi har haft lite otur i många lopp nu! Så vi förtjänar lite ”tur”! Ni ser på filmen, en krock och krångel vid slalom, men noll fel i resultatlistan.

Jag körde Era i lördagens hopplopp. Det blev en disk. Jag halkade omkull och fegade ur på några ställen. Delar var bra iaf. Och det är kul att köra Era! Tack snälla Josefin för att du delar med dig!

Sen har vi min finaste pinscherprins! Harry – min stjärna!

Han har varit så duktig i helgen! På lördagen nollade han både lagloppen, det var svåra banor så jag är supernöjd med honom!! Undrar när vi nollade ett agilitylopp senast… Dessutom nollade han hopp 3 och gick kalasfint i agility 3. På söndagen tävlade han bara i laget och var nära att dubbelnolla då med! En neslig rivning i agilityloppet och en slarvig matte i hopploppet så han missade hinder nr 2.

Men, han har varit en stjärna och jag är så stolt över honom. Han kändes trött i lördagens sista klass, så det var klokt av mig att bara köra två lopp på söndagen.

Nu till helgens roligaste händelse! Det att Gubbröra kom 2a i en stor lagklass. Fatta att vi lyckades komma tvåa när det var så många duktiga ekipage och lag med! Yay!! Och en agilityklass dessutom! Wihooo!! SM-pinne nr 2!! ”Bara” 4 kvar. Mera lagtävlingar, det är sååå roligt! Jag är så glad i vårt lag, vi trivs så bra tillsammans! Nästan så att man är lite ledsen över att vi har tre gubbar med i laget… Vem vet hur länge de kan springa agility. Harry är äldst i laget med sina 9,5 år. Jag vill gärna tävla det här laget flera år till!

Gubbröra på prispallen!! SM-pinne nummer 2!

Imorgon ska Harry lämnas in till veterinären… Han ska operera bort en (två?) knölar. Snälla, håll alla era tummar för min finaste prins!

Här kommer ett gäng filmer (när de behagat laddat klart…). Tyvärr blev inte alla lopp filmade, men så blir det ibland.

 
Harry

Elektra

Cocos

3 Thoughts on “Bollnäs!

  1. Grattis till så många fina lopp, pinnar och placeringar!

  2. Grattis till lyckad tävlingsdag!!

  3. Grattis till alla fina lopp och pinnar!

    Idag håller jag tummarna stenhårt för Harry! Hoppas det bara är en ofarlig fettknöl..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation