Wohoo! Äntligen! Idag har jag och Cocos varit och tävlat 2 x hoppklass 2 i Fagersta. Vi har jagat den där sista hoppinnen i klass 2 en lång tid känns det som. Massor av bra lopp med fem fel har vi gjort, eller superbra lopp där något enkelt skiter sig. Ni vet, så där som det fungerar i agility för ganska många.

Jag var taggad idag, jag ville gå in och köra järnet! Och det gjorde vi, i båda lopp! Och det gav resultat! Vi nollade båda lopp och tog pinne i båda, grymmaste hunden!! Det första loppet var det bästa, där flöt allt finemang och vi vann! Lopp två var inte lika flytigt, men fortfarande bra. Där kom vi trea. Så himla skoj!

Cocos är en fantastisk liten hund som jag tycker så väldigt mycket om! Nu ska vi ge oss på klass 3! Men först ska hon vara lite mammaledig om allt går som det ska. I januari ska hon börja löpa och då få träffa sin kavaljer. Sen är det bara att hålla tummarna för små Cocosar.

Jag är så glad att vi var så bra idag, känns strålande att avsluta säsongen med en dubbelnolla!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation