Hilja har fått en egen hashtagg, den ni ser i rubriken. Det är lätt hänt att Hilja hamnar lite i skymundan, Harry gör ju så tokiga saker och ser så skojig ut på bild och Hejja är ju valp och alldeles underbar. Dags att Hilja lär sig att sticka ut lite. Hon är ju verkligen världens snällaste hund och helt makalöst bra! Dags att alla får veta det!

Så följ oss gärna på Instagram, där heter vi herrharry. Där finns alla bilder samlade, så ni ser vad mycket Hilja vill och vad mycket hon kan! Jag uppdaterar vårt Instagramkonto nästintill dagligen, ibland med fler bilder. Här ser du den senaste Hiljabilden.

Matte, jag har gjort en snögubbe! Den måste ju ha en näsa, är det bra här ungefär? #hiljavillochkan

Jag och tjejerna var till ridhuset idag. Hejja har ju haft lite svårt för hundar, tyckt att de är lite läskiga. Men det har blivit bättre och bättre. Så pass bra att det nu är kul att springa fram till hundar som tränar i ridhuset. Hehe, aldrig blir man nöjd. Annars var hon grymt duktig på det lilla vi tränade. Vi tränar på att runda saker, hon har mycket enklare för höger än vänster. Lång och kort tunnel springer hon gladeligen igenom, hon sitter till och med kvar och väntar! Så duktig!

Hilja fick köra lite rundbana och slalom. Slalom har vi från och med ikväll utökat till 8 pinnar. En skillnad på fart blev det direkt, men jag tror bestämt vi måste ta nästa steg, annars blir vi kvar på 4 pinnar alldeles för länge. Harry, han var väldigt missnöjd över att behöva vara hemma…

Men nästa helg, då ska världens bästa Gubbröra tävla! Till Stockholm ska vi och ha förbaskat kul med våra gubbar! Jag oroar mig massor över att Harry blir äldre, men ni ska veta att han är hur pigg och glad som helst. Idag promenerade vi 2,5 timmar och när vi kom hem undrade han vad vi skulle hitta på nu. Finaste prinsen, du betyder så mycket för mig!

Igår var jag på en grymt bra föreläsningsdag med Tobias Gustafsson från SWDI. Ska berätta mer om den någon dag för nu är det soffan som gäller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation