Det har varit en himla massa lydnadsträningar under veckorna. Vi kör både tisdagar och torsdagar och ibland några dagar till. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta, men lydnad är riktigt kul!!  Bra att kunna roa sig med det när det inte går att köra agility.

Hilja tycker att det är skoj och är laddad. Hon har blivit så duktig! Men vi har en bra bit kvar innan vi är tävlingsklara. För tävla ska vi! Hejja leker mest och tränar lite lydnadsinspirerat. Bara att vara i samma rum som andra som tränar är nyttig träning för henne.  Harry får komma med ibland och skoja lite och käka godis.

Med Hilja så tränar vi på alla moment som finns i klass 1, fast vi är värdelösa på att träna på platsliggning. Får ta tag i det snart tror jag bestämt. Hejja tränar på att leka, apportera – gripa, klossen, sitt, ligg och stå samt stanna kvar och runda saker. Det är så kul att se hennes framsteg, hon är så skojig att träna med.

Hejja har även blivit mycket bättre när hon är lös, det finns hopp om att hon ska bli lika bra som Hilja med andra ord. Kan någon vara lika lydig som Hilja?

Dumt att ha djur i bur hälsar Hilja. Hon vill ut och träna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation