Idag har Harry tävlat agility igen, senast var i början på oktober. Det var även då vi tränade sist typ… Sedan oroar jag mig ju för att han är gammal, fyller ju 11 om en dryg månad. Och nacken förstås. Det är sannerligen inte nyttigt att oroa sig så här som jag gör!

Men när vi väl körde njöt jag i fulla drag! Min finaste pinscherprins, han är ju för rackarns bra alltså!

Det var alltså lagtävlingar i Stockholms Hundsportscenter, Knivsta bk var arrangörer. Allt flöt på perfekt och snabbt gick det också. Gubbröra var anmälda till en agilityklass och två hoppklasser. I första loppet (agility) var inte Harry med, men jag deltog på så sätt att jag höll i Era och Azlan.

Och mina bästaste bästa lagkamrater fixar 3 nollor och blir 2a!! SM-pinne till oss! Så jäkla bra! När det sedan är dags för hopplopp A så fixar Josefin och Ida ytterligare varsin nolla, men tyvärr drar jag på Harry fem fel. Attans! Utan den fem-felaren hade det varit en SM-pinne till! Sista hopploppet blir det disk på alla förutom Ida och Kezo. Kezo, det är lagets klippa, så himla duktig!!

Harry kändes så himla härlig! Han var glad, hade bra tryck under tassarna och gick riktigt fint på underlaget. Han kan ju inte hjälpa att han har en slarvig matte. Första loppet drog jag honom förbi ett hinder och i andra hände nästan samma sak. I första loppet han jag stoppa honom så vi fick bara en vägran, men i andra hann jag knappt märka vad som hände.

Till nästa tävling ska jag skräpa mig! Ska även försöka att inte oroa mig så mycket heller…

Här kommer en film, tyvärr är det första loppet inte filmat. Det var bättre, men det är ju hur som kul att ha film på den finaste pinscherkillen jag vet!

På kvällen var jag till ridhuset med tjejerna. Både fick gå en liten aktiveringsbana, så kallat RAM race. Hilja var grymt duktig och en liten miss på slutet gjorde att vi blev 3a. Duktig var hon hursom! Hejja gjorde banan på sitt sätt och var såååå duktig! Klarade av en sitt, stanna kvar-övning så där rysligt bra så jag blev alldeles stolt.

Hilja fick även köra slalom och efter detta pass känner jag att det minsann finns hopp för att Hilja ska få ett riktigt bra slalom! För ikväll var hon grym! Fina tjejen! Vi körde fyra pinnar mellanrum, fyra pinnar. Olika ingångar och jag sprang på snabbt. Inte ett endaste fel! Trots att jag pressade henne lite!! Grymt!!

Efter det blev hon så här trött:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation