Jag har sportlov nu, det är så skönt att vara ledig. Agge är så rackarns snäll att han låter mig ligga i sängen en stund på morgonen. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, men att sitta uppe sent på natten gör ja tyvärr alltför gärna…

Igår sken solen och jag tog med mig hundarna ut i skogen! Vi tog med oss Knytta också, Agge lämnade vi hemma hos Knyttas lillhusse Liam. Win-win liksom. Kameran följde med och jag fotade en del. Det var oerhört avkopplande att se hundarna njuta så, man mår gott i själen av att bara vara och se hur de rusar omkring alldeles lyckliga.

Jag ligger lite efter i fotoredigerandet, men här kommer ett helt gäng album. Men lite smakprov från gårdagens skogspromenad förstås!

- Harry 4a i Årets arbetande pinscher

- Promenad med Biggan och hundar

- Skogspromenad i Tripphult - 

One Thought on “Soool!

  1. Vad söt hon är lilla Hejja <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation