Ikväll har Harry tävlat agility i Linköping med sitt bästa Gubbröra! Åååh, tänk vilken oerhörd tur jag har som får tävla agility med min finaste Harry. Jag är så glad att vi får köra agility tillsammans fortfarande. Jag oroar mig lite, att han ska vara stel och så. Men jag har så snälla vänner som övertygar mig att han ser normal ut.

Tror det blir lättare för mig sedan när han är pensionär, då ska jag försöka att inte oroa mig. Jag vill ju inte göra något som är fel för honom. Men han var så glad idag! Han visste precis vad som var på gång när jag packade väskan och tog på mig tävlingskläderna. Han ville åka på en gång!

Och glad var han också när vi körde. Han må ha tappat mycket fart, men det gör inget så länge han har roligt! Och det hade han ikväll! Första loppet, som var agility, blev det knas kring gungan så vi fick hela 15 fel innan hinder nummer 5. Men sedan körde han på så fint så! Hopploppet nollade vi! Så himla kul!

Nu är det snart dags för Harrys sista officiella klass 3 tävling, det blir på vår tävling i Askersund. Kumla bks alltså 12 april. Då ska Harry köra två hopplopp. Jag tror det kommer att bli väldigt känslosamt, men samtidigt känns det skönt att ha ett planerat slut. Vi har gjort så himla mycket tillsammans under åren. Och det kommer vi att fortsätta med, för vi kan säkert starta en och annan inoff – bara för att de tär så himla skoj!

Här kommer Harrys hopplopp från kvällens tävling. Finaste pinscherkillen min!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation