I helgen var jag till Fagersta och tävlade med Hiljas brorsa Colt. Han gick så fint så och jag är väldigt nöjd med honom. Det var tre hopplopp (klass 2) som vi körde. Det första orsakade jag en vägran pga fel handling, men annars bra även om Colt var väldans laddad. I lopp två nollade vi, men fick en stor sväng i början. Tyvärr blev vi 8a och det var 6 pinnar. I sista loppet nollade vi igen! Och då fick vi till ett riktigt bra lopp! Men inte räckte det då heller. 7a blev vi, 6 pinnar…

Blä, surt att göra så bra ifrån sig och att det ändå inte ger utdelning. Det har blivit hårdare i klass 2 helt klart. Nåja, nya tag så kommer nog en eller annan pinne så småningom. Roligt var det, att åka på agilityäventyr med finaste Colt! Här kommer en liten film på det sista (och samtidigt det bästa) loppet för dagen.

Eftersom det var så bra upplägg på Fagerstas tävling så hann jag hem i tid för att åka på utflykt med familjen. Vi skulle första spana in ormarna på Öby kulle, men de tyckte det var för blåsigt gissar jag. Vi får åka dit igen helt enkelt. Efter Öby kulle åkte vi till Sörön, vårt favoritställe big time! Där finns det massor av vit- och blåsippor, men inte just denna gång. Vildsvinen hade varit och bökat och förstört och sedan behöver nog blommorna några dagar till på sig. Vi får åka tillbaka dit också.

Men, naturen vid Öby kulle är fantastisk och passar sig ypperligt för lite fotograferande så det blev det, brist på blommor till trots. Här kommer massor av bilder, för att se alla klickar du bara på länken här nedanför.

- Bilder från utflykten på Sörön -

One Thought on “Bildbomd

  1. Vad stor tjejen blivit! Snar färdigvuxen ju ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation