Grattis min finaste border collieflicka på din stora dag! Du är allt jag någonsin önskat mig i en hund, min finaste pärla! Jag önskar mig många fina år tillsammans med dig!

Du är en dröm som blev sann, lyckliga jag som får vara din matte. Du är snäll, rolig, vacker, duktig, fin, rar, snygg, fantastisk och helt enkelt alldeles, alldeles underbar! Du passar så bra in i vår familj och jag är oerhört tacksam att det blev just du som flyttade in hos oss.

Idag blir du ett år och det ska firas med pompa och ståt! Grattis Hejja! Ja må du leva i många, många år!

hejja1år-bild1 hejja1år-bild2 hejja1år-bild3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation