I lördags debuterade Hilja på rallybanan och Harry körde fortsättningsklass. Båda hundarna gjorde ett superfint jobb, men Harry lade sig ner för många gånger på fel plats för att det skulle kunna bli godkänt.

Med Hilja har jag alltid känt att hon inte riktigt är ”med”. Ja, hon följer, men känns oengagerad. När jag ser filmen ser jag att jag har helfel! Hilja är ju jättemed och väldigt engagerad. Så himla duktig hon är den lilla hunden. Himla kul att se, jag borde filma mer!

Harry har ett väldigt engagerat fotgående när han är på det humöret och jag är så himla nöjd med hans attityd på tävlingen. Han lade sig dock ner på tre ställen där han inte borde ha gjort det så bara där förlorade vi 30 poäng. Nåja, efter denne tävling så är jag sugen på att tävla mer med Harry!

Här kommer filmerna:

Harry

Hilja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation