Harry är verkligen världens bästa lekfarbror. Han leker så gärna med Hejja och gör det så himla fint! Han njuter av att vara lite viktig och beter sig lika valpigt som Hejja!

Hilja vill mest leka på sina villkor, dvs att hon har grejen helt själv! Haha, sötaste kelpietjejen! Hon tycker det är lite kul att Hejja jagar efter henne, men vill inte dela med sig det minsta, vare sig av leksaker, ben eller mat. Hejja vågar inte stjäla ben av Hilja, medan hon helt lugnt går fram till Harry och stjäl benet ur hans morrande käft.

Lustigt det där!

I fredags käkade vi, som vanligt, lite popcorn. Harry är väldigt förtjust i popcorn och han gör det mesta för att få smaka. Han är ganska närgången, men han stjäl inte. Om det inte är så att man tappar ett popcorn eller om det missar munnen. Snabbt som en piraya hugger han och smaskar i sig popcornet, men hinner inte ens blinka.

Här nedanför följer några bilder på hur det kan vara att käka popcorn med en pinscherpojke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation